Nyt pelottaa ihan kauheasti. Meidän kissa Viiru on laihtunut ihan kauheasti eikä syö paljoa. Vasta joku viikko sitten kerjäs makkaraa koko ajan eikä meinannut millään riittää. Nyt yksi pala meni kauhean vaikeasti alas, tai sen syömisessä kesti kauheen kauan.

Tiedän, että koska Viiru on jo suht vanha (10v), sen aika tulee pian. Mutta kun en kestä, jos se on jo nyt... Multa ei oo vielä kuollu yhtää lemmikkiä, joten en tiedä, miten kestän kun Viiru luultavasti ekana menee. Itken jo nyt, kun pelkään, että jokin on vikana. Mä en kestä, jos se on jotain vakavaa, vielä ei ole Viirun aika mennä.

Ei tule nyt mitään tästä. Aina kun yritän suostutella porukat viemään Viiru lääkäriin, meinaa tulla itku. Kestän, kun en sano sitä ääneen, mutta heti kun sanon, että Viirulla voi olla joku vikana. Ne vaan hokee "voi olla, voi olla, mutta mikäs me sille voidaan?" Idiootit, eläinlääkäri on keksitty. Niillä on päähänpinttymä, että jos joku on vikana, mitään ei ole enää tehtävissä. Miä en uskalla edes ajatella.

Ei ole kiva nyt. : (